lunes, octubre 23, 2006

Publicat a "Lletra Petita"


En el marc del taller Com s'escriu un conte organitzat per la Casa Elizalde ens van porposar escriure un text a partir de la lectura Un europeu de Slawomir Mrozek. Aquella lectura em va recordar rÓpidament un conte de GinÚs Cutillas premiat al concurs de microrelats organitzat per Moncada RÓdio titolat El koala de mi armario i la continuaciˇ del mateix, El koala encuentra novia. A partir d'aquest material jo vaig escriure la meva pr˛pia versiˇ de "viure i conviure amb animals" titulada Jo i les meves... circumstÓncies i la vaig presentar a la revista Lletra Petita. El proper dijous 26 d'ocutre surt al carrer el segon n˙mero d'aquesta revista, la presentaciˇ es realitzarß a les 19.30 a La Central del Raval i entre les seves pÓgines apareixerÓ publicat el meu conte.