viernes, abril 23, 2004

Un poble molt actiu, el meu poble

Actes per Sant Jordi com L’hora del conte, lliurament del catàleg de la IV Trobada de creadors locals (l’equipament de promoció econòmica i cultural me’n reserva un exemplar perquè vaig presentar dues obres de mosaic), tallers i excursions per totes les edats, XXI Mostra Literària del Maresme (on he presentat un conte, més pel plaer de presentar i contribuir al tarannà del poble que per les veritables possibilitats)... són algunes de les activitats que es promouen des de l’ajuntament i que fan que cada dia estigui més satisfeta per haver escollit Caldetes per viure.


Us proposo:

Nova exposició de la Fundació Palau: L’exposició temporal de la Fundació Palau dedicada a Ramon Llull mostra il·lustracions del Llibre d'Amor e Amat i s'inaugurarà el dia 7 de maig (fins al 26 de setembre) amb la presència de la consellera de Cultura.

Llibres d'autors de Caldes: Vicente Gallego Alcaraz ha escrit la seva segona novel·la Fast sex o Los rubios peludos no caen de los árboles, de l'Editorial Egales i Ricardo Pérez ha publicat el poemari Trenta poemes d'amor i algunes nits de dolor.

Primavera de les Arts: Cabaret Literari (Mercedes Desclós i Laura Moral) és la proposta per al cicle de teatre, música i dansa Primavera de les Arts on hi prenen part nou pobles de la comarca. Diumenge 23 de maig a les 7 del vespre i a la Sala Cultural.